Vier mannen stelen een koe

De politie van Santo Boma heeft op donderdag 7 januari drie manspersonen ingesloten voor het stelen van ee koe. De politie kreeg via de Centrale Meldkamer van de politie de melding van diefstal van het vee aan de Braamshoopweg. Nadat via de Centrale Meldkamer het bericht was gelanceerd, kwam de Surveillance Unit van Regio Midden de vrachtwagen aan de Verlengde Hanna’s Lustweg tegen. De politie gaf de bestuurder aan te stoppen. De mannen werden staande gehouden. De koe werd in de bak van het voertuig aangetroffen. Zowel de koe als de vrachtwagen is in beslag genomen en samen met de vier verdachten overgedragen aan de politie van Santo Boma.
Hoewel het niet om de beller zijn vee ging, maar om die van zijn buurman deed hij het politiebureau aan voor het doen van aangifte. Volgens verklaring van de aangever was hij in zijn woning en hoorde een auto heen en weer rijden. Hij stond op en zag een vrachtwagen voor de woning van zijn buurman stoppen. Vier manspersonen stapten vervolgens uit en renden achter de koe. Op een bepaald moment lukte het de mannen het beest vast te grijpen en in de bak van de vrachtwagen te plaatsen. Drie van de mannen werden hangende het onderzoek na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie in het cellenhuis opgenomen. De vierde man is een minderjarige en is na verhoor naar huis gestuurd.

error: Kopiëren mag niet!