Dronken politieman ontkent betrokkenheid bij verkeersongeval

De politieman Gregory L. is in de nacht van donderdag op vrijdag betrokken geweest bij een verkeersongeval aan de Martin Luther Kingweg ter hoogte van Tout Lui Faut Middenweg. Het voertuig in deze is in de trens beland. De politie van Houttuin is na de melding ter plekke geweest. Op de locatie waar het ongeval had plaatsgevonden, werden de agent van politie Gregory L. en nog een andere man aangetroffen. Beide mannen werden overgebracht naar het bureau. Uit het onderzoek blijkt dat Gregory onder invloed van alcohol verkeerde. Hij ontkent als bestuurder te hebben gefungeerd. Het onderzoek heeft politie Houttuin overgedragen aan Verkeersunit Regio Midden Suriname. Dagblad Suriname heeft de informatie dat deze politieman niet in het bezit is van een rijbewijs. Zijn rijbewijs is in een eerdere zaak ingevorderd. Bovendien blijkt dat hij al bijkans een jaar buiten functie is gesteld. Het hoofd van afdeling Verkeersunit Regio Midden Suriname, inspecteur Ligeon, bevestigt dit geval. Hij geeft aan dat de politieman Gregory steevast ontkent de auto op die bewuste avond te hebben gereden. De politie moet deze zaak dan ook goed onderzoeken.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!