SVB brengt Futsal-selectie in onzekerheid

De SZVB is na opgave van onze Nationale Futsal selectie voor de WK Futsal kwalificatie wedstrijden voor het WK van 2016 geconfronteerd geraakt met het feit dat de inschrijving bij de CFU tot op heden nog niet geregeld is. Door miscommunicatie tussen de SVB en de CFU is Suriname nog niet geregistreerd voor dit belangrijk toernooi.
De SZVB heeft vanaf de start van de trainingen tijdig alle voorbereidingen getroffen en ook de tickets naar Cuba geregeld en visa voorbereid. Echter is tot op heden ondanks intensieve communicatie met de SVB en de CFU nog geen bevestiging van deelname van de CFU ontvangen. Hierdoor heeft het bestuur van de SZVB besloten de trainingen stopzetten tot dat er meer duidelijkheid is ontvangen. Wij betreuren het verloop van deze kwestie ten zeerste, onze sporters, de organisatie en ook alle Futsal liefhebbers worden zwaar getroffen door deze situatie.

error: Kopiëren mag niet!