Mislukte roof Kleine Saramaccastraat

Twee criminelen hebben woensdagavond een ondernemer aan de Saramaccastraat aangevallen. De daders probeerden de Chinese ondernemer te beroven. Het slachtoffer riep om hulp. Een getuige die in de nabije omgeving was, hoorde het geschreeuw van het slachtoffer en belde terstond de politie. Die was kort daarna ter plaatse. Uit het onderzoek blijkt dat de man zijn wagen aan de Kleine Saramaccastraat had geparkeerd. Hij liep naar zijn woning toen de criminelen hem aanvielen. De beroving is mislukt. De daders konden niets buitmaken. Na de daad zijn de daders in een grijze Toyota Spacio gestapt en weggereden. De getuige heeft de politie wel het kentekennummer doorgespeeld. Het onderzoek in deze mislukte roof duurt voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!