Koper dief op heterdaad betrapt

De 39-jarige Hendrik L. is op zondag 3 januari door de politie van Munder in de kraag gevat. Na een melding dat een dief op heterdaad was betrapt bij een bedrijf op de kruising van de Gemenelands- en de Kernkampweg deed de politie de plek aan. Een oplettende burger die voorbij reed , zag een manspersoon op de 2e verdieping van het gebouw. De man gooide op dat moment een koperen gasleiding naar beneden. De burger gaf deze handeling gelijk door aan de Security Guards van het bedrijf. Bij een ingesteld onderzoek in het gebouw, werd Hendrik, die zich schuil hield achter een deur aangetroffen. Hij had een laptop klaar gezet om mee te nemen. De dief werd aangehouden en overgedragen aan de politie. Hij werd overgebracht naar het politiebureau. Na te zijn verhoord is Hendrik na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie onderdak geboden in het cellenhuis.

error: Kopiëren mag niet!