Man voor poging verkrachting aangehouden

De politie van Saramacca heeft een man die bekend is als Banwarie aangehouden op donderdag 31 december voor poging verkrachting en feitelijke aanranding. De wetsdienaren deden na de melding de plek aan. Uit het voorlopige onderzoek is gebleken dat de vrouw bezig was te koken in haar keuken. Op een bepaald moment werd ze overvallen door de man, die in beschonken toestand was. Hij greep haar vast en sleepte haar 15 meter naar buiten in het donker. De vrouw zag kans te schreeuwen en kreeg hulp van haar kinderen. Het gelukte Banwarie te vluchten. De politie werd ingeschakeld en is de verdachte kort daarna aangehouden. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Banwarie ingesloten en heeft hij de jaarwisseling in het cellenhuis mogen vieren.

error: Kopiëren mag niet!