Poging tot verkrachting van 8-jarig meisje met geestelijke beperking

In verband met de jaarwisseling was er een bijeenkomst thuis bij de familie J. Ook de 23-jarige Ewald W. was bij de familie op bezoek. Op een gegeven moment zag de jongere zus van de moeder van het slachtoffer de verdachte naakt in de slaapkamer. Hij was volgens de tante van het slachtoffer op haar nichtje dat zowel lichamelijk als geestelijk gehandicapt is. De moeder van het 8-jarig meisje was op dat moment aan het werk. Toen zij terugkwam, vernam zij van haar jongere zus en broer dat de verdachte seksuele handelingen met het meisje zou hebben gepleegd. Hij werd op heterdaad betrapt door een tante. De politie van Flora die deze melding kreeg, heeft de verdachte thuis bij de familie aangetroffen. Hij is terstond overgebracht naar het bureau. Het slachtoffer werd verwezen naar een arts. De moeder geeft aan dat de arts roodheid bij het geslachtsdeel van haar dochter heeft geconstateerd. Voor verdere behandeling heeft de behandelende arts het slachtoffer verwezen naar een gynaecoloog. In het belang van het verdere onderzoek heeft de politie van Flora deze zaak doorverwezen naar de afdeling Jeugdzaken voor verdere afhandeling. De 23-jarige wordt in verband met deze zaak in verzekering gesteld.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!