Man mishandelt buitenvrouw

De 40-jarige J.D. is door de politie van Kwatta aangehouden en in verzekering gesteld voor mishandeling en bedreiging van zijn buitenvrouw. Hij had een relatie met deze dame. Door tot nog toe onbekende reden heeft de dame de relatie beëindigd. De verdachte is daar niet mee eens. Aan zijn gehuwde vrouw en buitenvrouw heeft hij voorgehouden dat hij de relaties met beide vrouwen wil behouden. Na de beëindiging van de relatie viel J.D. de dame vaker lastig. Vrijdag 31 december is de man achter de vrouw aangereden. Ter hoogte van de woning van de dame in kwestie heeft de man haar gesproken. Op een gegeven moment begon hij haar te mishandelen. De dame heeft ter zake mishandeling de politie ingeschakeld. De politie heeft na de opsporing de verdachte aangehouden en in verzekering gesteld.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!