Streetparty Brokopondolaan had normaal voortgang

1 Street party Brokopondolaan had normaal voortgangBuurtbewoners van de Brokopondolaan (tussen de Mochalaan en Adrichemlaan) worden elk jaar ‘onaangenaam’ verrast met een streetparty, die wordt georganiseerd door Barbershop D&F. Ondanks alle klachten van de ontevreden burgers is er wederom vergunning verleend voor deze streetparty. Dit straatfeest heeft van 19.00 uur tot dinsdag 05:00 geduurd, zeggen buurtbewoners. Dagblad Suriname had contact opgenomen met dc Laksminarain Doebay, die waarneemt op commissariaat Zuid-West. Doebay maakte gelijk een aantekening en beloofde een team erop af te sturen, aangezien deze kwestie hem vooraf niet bekend was. Hij wilde echter duidelijk stellen dat indien de eigenaren niet over een vergunning zouden beschikken waarop is aangetekend dat buurtbewoners akkoord gaan met de activiteiten aldaar, hij terstond de tent zou doen sluiten of stopzetten. De organisatoren hadden de buurtbewoners een brief toegezonden. Op vertoon van dit schrijven zou hen als bestemmingsverkeer toestemming worden verleend om hun woning te verlaten of te bereiken. Geconcludeerd kan worden dat er wel vergunning is verleend, aangezien de streetparty normaal voortgang heeft gevonden. (foto: Kevin Ngadimin)

error: Kopiëren mag niet!