Autobestuurder rijdt vrouw dodelijk aan

Verkeersbarometer springt naar 58
De 43-jarige voetganger, Silvi Rampersad heeft dinsdagavond het leven gelaten in het verkeer. De voetganger was samen met haar zoontje van vier jaar naar de winkel. Op de terug weg werd zij door een witgelakt voertuig onderschept aan de Beekhuizenweg. Als gevolg van de aanrijding is Rampersad in de goot terecht gekomen. De politie van Livorno zegt dat het slachtoffer voor de komst van de politie de geest had gegeven. Na de aanrijding is de autobestuurder doorgereden.
De politie van Livorno heeft na goed speurwerk de 24-jarige onbevoegde autobestuurder P.M. in kaart gebracht. De verdachte werd de volgende morgen rond 08.00 uur door de politie thuis aan de Libanonweg opgehaald. Volgens verklaring van de bestuurder, die niet in het bezit is van een rijbewijs, had hij de aanrijding niet opgemerkt en reed hij door. In het belang van het verder onderzoek is P.M. door de politie, na afstemming met ene lid van het Openbaar Miniserie, in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!