4 auto-inbraken op een dag

De politie van Nickerie heeft het afgelopen weekend met vier auto-inbraken te maken gehad. Regiocommandant Widjaykoemar Oedit zegt dat dit niet normaal is in zijn regio. Op basis van beeldmateriaal heeft de sterke arm een voertuig zichtbaar gemaakt. In de nacht van zondag 17 december is de desbetreffende auto gesignaleerd. In de wagen werden drie verdachten aangetroffen. Zij zijn inmiddels door de politie in de kraag gevat. Er zijn geen spullen op de verdachten aangetroffen. De verdachten hebben de strafbare feiten wel gepleegd, maar zij hebben bijna niets kunnen buitmaken, omdat er geen waardevolle zaken onbeheerd in de wagens waren achtergelaten. In één van de ingebroken auto’s was er een enveloppe met daarin SRD 50 en in de andere drie gevallen betrof het alleen autobescheiden. In het belang van het verdere onderzoek zijn de verdachten in verzekering gesteld na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!