17-jarige overvallen in slaapkamer

Een 17-jarige jongedame is maandagmorgen verrast door twee criminelen in haar slaapkamer. De daders zijn middels braak de woning aan de Salonstraat in het politieressort Geyersvlijt binnengedrongen. Op dat moment lag het slachtoffer in de slaapkamer. De daders hebben haar terstond gekneveld. Onder bedreiging vroegen zij waar het geld was. Het huis is overhoop gehaald. Na de daad zijn beide heren gevlucht. De jongedame heeft zich op een gegeven moment kunnen bevrijden. Zij belde haar vader op, die vervolgens de politie heeft ingeschakeld. De sterke arm die uitrukte naar het adres, merkte dat de daders via de keuken het huis waren binnengedrongen. Het traliewerk vertoont forceringen. Het is vooralsnog niet bekend hoeveel geld de indringers hebben buitgemaakt. Het onderzoek ter zake duurt voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!