Stichting Doorbraak maakt gezinnen blij

Stichting Doorbraak maakt gezinnen blij (3)
Stichting Doorbraak maakt gezinnen blij (1)
Stichting Doorbraak maakt gezinnen blij (2)Zoals elk jaar heeft Stichting de Doorbraak een aantal gezinnen kunnen blij maken in verband met de naderende feestdagen. Bij deze gaat het om pakketten met onder andere de volgende producten: kerstbrood, soft, waspoeder, rijst, aardappel, cacao, sardien, koek, suiker, spijsolie, chloor, koren, witte bonen en Nutrison powder voor de senioren burgers. De stichting heeft dit kunnen doen ondanks het verlies van haar geestesvader tevens medesponsor Rudi Vyent, gewezen dc van Paramaribo Noord-Oost. Zijn slogan in het leven was “Doe goed en kijk niet om. Doe goed omdat je het kan doen”. Bij deze wil de stichting de vele sponsoren bedanken, waaronder NV Consolidated Industries Corporation (CIC), Nutrisur, HEM, Mitra, Subisco International NV, Fernandes Bakkerij, Fernandes Bottling NV, 82 Trading , Cheung’s Sound en Vision, Rossignol aan de Mr. Jagernath Lachmonstraat en Paloma, die ondanks de huidige financiële situatie, middels hun bijdrage groot of klein het mogelijk hebben gemaakt om in plaats van 60 gezinnen, 70 gezinnen blij te maken.

error: Kopiëren mag niet!