Zwemmers domineren VSJS Sports Awards 2015

Zwemmers1
Zwemmers2De zwemmers Renzo Tjon A Joe en Chinyere Pigot zijn gisteravond tijdens de VSJS Sports Awards in Olympic House gekroond tot respectievelijk Sportman en Sportvrouw van het Jaar 2015. Tjon A Joe had eerder in 2013 deze titel gewonnen. Dit jaar liet hij de winnaar van vorig jaar, Tosh van Dijk (taekwondo), en Jair Tjon En Fa (wielrennen), achter zich. Bij de vrouwen won Pigot de titel voor het 7de jaar op een rij. Sunayna Wahi (atletiek) en Crystal Leefmans (badminton) waren de andere genomineerden in deze klasse. Tjon A Joe en Pigot kregen elk een ticket van de SLM als hoofdprijs en daarnaast ook een bedrag van SRD 5.000 namens de president in verband met 40 jaar Srefidensi.
De Meest Belovende Sporter van 2015 bij de jongens is wederom geworden de zwemmer Yael Touw Ngie Tjouw. De Meest Belovende Sporter bij de meisjes is geworden Anviti Adhin. Zij was zowel bij taekwondo als schaken voorgedragen. Al deze winnaars kregen een ticket van de Rotary als hoofdprijs.
De SOC Lifetime Achievement Award ging naar oud-sportjournalist Ray Wimpel.
Gow2 was de hoofdpsonsor van de VSJS Sports Awards.
(foto: Kevin Ngadimin)

error: Kopiëren mag niet!