Koe overleeft aanrijding met auto niet

Koe overleeft aanrijding met auto niet.2
Koe overleeft aanrijding met auto niet.3Een automobilist heeft afgelopen dinsdagavond aan de Beekhuizenweg een koe aangereden. Dit incident vond plaats omstreeks 21.00 uur. Volgens de automobilist zijn er plotseling in het donker koeien voor hem opgedoken. Hij week uit voor het eerste beest, maar botste toen tegen een tweede koe. De bestuurder bleef ongedeerd. De aangereden koe was op slag dood. Vanwege dit ongeval werd de weg een paar uur afgesloten. Het kadaver is opgeruimd. De politie van Livorno onderzoekt de zaak. Het is nog onduidelijk hoe de dieren op de rijbaan zijn gekomen en wie de eigenaar van de dieren is. De bestuurder is wel in het bezit van een geldig rijbewijs. Hij verkeerde niet onder invloed van alcohol.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!