SLM-vlucht vertrekt met bijkans 29 uren vertraging vanuit Schiphol

De SLM-vlucht PY993, die reeds 24 uren was vertraagd, is gisteren wederom met enkele uren vertraging vertrokken vanuit Amsterdam naar Paramaribo. De vlucht, die gepland stond voor maandag 21 december om 15.15 uur Nederlandse tijd, vertrok uiteindelijk om 20.23 uur Nederlandse tijd. Het gehuurde toestel Airbus A330-200 van HiFly, welke zondag 20 december moest vertrekken, kon vanwege technische problemen niet meer vertrekken vanuit Amsterdam en werd met 24 uren vertraagd. De vlucht van maandag 21 december werd ook met een aantal uren vertraagd. Van enkele passagiers heeft de krant mogen vernemen dat het toestel eerst niet kon vertrekken omdat de bagageruimte niet afgesloten kon worden. Nadat het probleem was verholpen, kon het toestel wederom niet vertrekken omdat twee passagiers het voor gezien hielden. Dit bracht met zich mee, dat de koffers van deze passagiers uit de bagage ruimte gehaald moesten worden. Bij het ter perse gaan van de krant, werd verwacht dat het toestel rond drie uur in de ochtend, Surinaamse tijd, aan de grond moest zijn.

error: Kopiëren mag niet!