Politieman mishandelt schoonouders en vrouw

De agent van politie tweede klasse, S.K., te werk gesteld op de afdeling Verkeershandhavingsteam (VHT), heeft zondagavond zijn vrouw en schoonouders mishandeld. Uit het voorlopige onderzoek blijkt dat de politieman in kwestie ruzie kreeg met zijn vrouw. De schoonmoeder die dit hoorde, wilde de ruzie sussen. Dit ontaardde in een vechtpartij, waarbij de politieagent S.K. zijn vrouw en schoonmoeder slagen begon toe te brengen. De schoonvader die dit zag, pakte een bezemsteel en bewerkte zijn schoonschoon aan zijn hoofd. De driftige schoonzoon bracht toen omgekeerd zijn schoonvader ook slagen toe. De politie van Uitvlugt is ter plekke geweest na de melding. De ouders en de vrouw zijn reeds door de politie gehoord. De sterke arm heeft de politieman opgeroepen om zijn kant van het verhaal te doen. Naar alle waarschijnlijkheid wordt deze zaak verwezen naar afdeling Onderzoek Personeelszaken (OPZ). Tot nu toe zijn er geen aanhoudingen geweest. Het onderzoek duurt voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!