Minister Relyveld reikt 337 toewijzingsbeschikkingen uit in Commewijne

Minister Relyveld reikt 337   (1)
Minister Relyveld reikt 337   (5)
Minister Relyveld reikt 337   (3)
Minister Relyveld reikt 337   (2)
Minister Relyveld reikt 337   (4)‘Niets voelt zo goed aan dan om te weten dat niemand jou van jouw perceel of huis kan verdrijven. En welk groots cadeau kan je meer verwachten dan jouw grondbeschikking.’ Minister Steven Relyveld van Ruimtelijke Ordening, Grond- en Bosbeheer (RGB) heeft samen met zijn team zich beijverd om aan de vooravond van kerst 337 Commewijners gelukkig te maken met hun toewijzingsbeschikkingen. De uitreiking vond op zondag 20 december plaats op het terrein van de Tamanredjo Sportbond. Kort voor de verkiezing in mei kregen deze belanghebbenden hun bereidverklaring uitgereikt. Minister Relyveld geeft aan dat hij kort na zijn beëdiging verder is gegaan met de uitreiking van beschikkingen. Hiermee is aangegeven dat het bij de minister niet ging om een verkiezingsstunt, maar dat hij de noden van de burgers serieus neemt. Volgens hem is hij in dienst van de samenleving en probeert een ieder die er recht op heeft te voorzien van een stukje rechtszekerheid.
De minister werd bij zijn aantreden geconfronteerd met een achterstand van 40.000 aanvragen. Hij is heel voortvarend geweest en heeft inmiddels een achterstand van meer dan 20.000 ingelopen. Aan de belanghebbenden gaf hij mee om binnen vier maanden de toewijzingsbeschikking in te schrijven bij het Glis-kantoor. Degenen die reeds een beschikking hebben en hun perceel wensen te verdelen onder hun kinderen en of anderen verwees hij naar een notaris. Anderen die in aanmerking moeten komen voor een beschikking en nog niet zijn geholpen, vraagt hij om geduld te betrachten.

error: Kopiëren mag niet!