Wachter op kermisterrein overvallen

Vier criminelen hebben zondagmorgen rond 10.00 uur een man overvallen die de wacht hield bij een kermis aan de Sir Winston Churchillweg. De politie van Livorno die de melding ontving, is ter plekke geweest. Van de wachter vernam de politie dat hij overmeesterd was door vier daders, van wie één gewapend met een jachtgeweer met ingekorte loop. De bewaker heeft slagen met de kolf van het geweer moeten incasseren. De rovers hebben hem vastgebonden en heel wat goederen meegenomen. Volgens de wachter zijn dranken, twee popcornmachines, een suikerspinmachine en nog andere goederen buitgemaakt. De daders hebben de plaats verlaten in een Jeep. De verdachten zijn vooralsnog niet aangehouden. Het onderzoek in deze zaak duurt voort. Intussen heeft de kermishouder een bedrag van SRD 10.000 uitgeloofd voor de tip die kan leiden tot de aanhouding van de verdachten.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!