Eigenaar glashandelzaak overvallen

De eigenaar van een glashandelzaak aan de David Simonstraat is zaterdag in de vooravond overvallen door twee gemaskerde criminelen. Volgens verklaring van de benadeelde hebben de overvallers USD 70.000 buitgemaakt. De rovers hebben zich toegang tot het pand verschaft door de achter roldeur te forceren. Zij hebben vermoedelijk middels een autokrik een opening kunnen creëren in de roldeur. Eenmaal in de zaak hebben zij via de trap de woonruimte betreden. Het slachtoffer was alleen in het pand. Hij werd met een snoer van een strijkijzer vastgebonden en naar de slaapkamer gesleurd, alwaar de brandkast was bewaard. Volgens het slachtoffer zijn ook polshorloges en sieraden meegenomen. De benadeelde zegt dat de rovers de plaats hebben verlaten in een gereedstaand voertuig. De politie van Geyersvlijt is belast met het onderzoek. De daders zijn vooralsnog niet aangehouden.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!