PLO-bushouders voeren vandaag prikactie

Een groep bushouders, leden van de Particuliere Lijnbusorganisatie (PLO), is van plan vandaag een prikactie uit te voeren voor het bondsgebouw van de PLO. De bushouders zijn het al zat telkens voor de gek te worden gehouden. De minister van Transport, Communicatie en Toerisme heeft onlangs toegezegd dat de rekeningen van het derde kwartaal, zodra die zouden worden ingediend, uitbetaald zouden worden. Uiteindelijk staat men al aan het eind van het jaar en zijn de rekeningen nog niet uitbetaald. Volgens de bushouders zou er haast achter dit werk moeten worden gezet, gezien de US$ koers dagelijks stijgt. Dit zou betekenen dat hoe later men het geld krijgt, hoe minder het geld waard zou zijn. Het PLO-bestuur zelf was zaterdag nog niet op de hoogte van dit voornemen van de groep bushouders.
Kavish Ganesh

error: Kopiëren mag niet!