’t Vat en dc Paramaribo Noord-Oost werken aan stadsverfraaiing

'T Vat“Wij doen er alles aan om te helpen de toerismesector omhoog te brengen”, zegt de dc van Paramaribo Noord-Oost, Jerry Miranda. Dit is de reden waarom de ondernemer ’t Vat toestemming heeft gekregen om de omgeving van dit toeristisch bedrijf te verfraaien en aan te passen. Ook de overheid (OW) doet haar deel bij het verfraaiingsproces. Miranda zegt dat hij grote voorstander is van het mooi en toerisme-vriendelijk maken van de omgeving. Deze locatie, een overheidsterrein, die formeel een standplaats is voor bussen, wordt volgens hem overigens al 30 jaar niet meer voor dat doel gebruikt. De dc geeft aan dat er goede afspraken zijn met de ondernemer. Hij benadrukt dat de overheid over het algemeen niet meewerkt aan het afstaan van locaties aan particulieren. Reden waarom aanvragen voor grondhuur van die locatie steeds zijn afgewezen. Het terrein blijft gewoon van de staat, benadrukt dc Miranda. (foto: Kevin Ngadimin)

error: Kopiëren mag niet!