Fernandes zal maatregelen treffen tegen prijsopdrijvende winkeliers

“Indien dit aan ons gemeld wordt, kunnen wij maatregelen treffen tegen de winkeliers die dit doen.” Dit zegt de Public Affairs & Communications Officer van Fernandes Bottling Company, Ayida Slooten, aan Dagblad Suriname. Dit antwoord geeft zij naar aanleiding van het feit dat ondanks officiële berichtgeving van het bedrijf naar haar klanten toe, bij de klanten nog steeds het idee bestaat dat de prijzen voor Fernandes softdrinks omhoog zijn gegaan. Het zijn de winkeliers die dit volgens Slooten uit eigen overweging doen. Er is volgens haar geen enkele aanleiding voor de winkeliers om prijzen hoger dan de afgesproken adviesprijzen te hanteren, aangezien Fernandes een lokaal producerend bedrijf is. De winkeliers mogen wel een lagere maar geen hogere prijs vragen. Ze benadrukt dat Fernandes haar prijzen niet heeft verhoogd en ook niet van plan is dit na het nieuw jaar te zullen doen. Tenzij het om wat voor reden dan ook niet anders kan. Momenteel probeert het bedrijf zoveel als mogelijk door middel van bedrijfsbezuinigingen de huidige prijzen aan te houden.

error: Kopiëren mag niet!