Sheng Long Company doneert pakketten aan 15 tehuizen

Sheng Long Company doneert pakketten aan 15 tehuizen.1Jaarlijks schenkt de Sheng Long Company, met het oog op de kerstdagen, pakketten aan enkele tehuizen. Van het jaar werden ongeveer 15 tehuizen uitgenodigd om deze in ontvangst te nemen. Sally Wang, manager van Sheng Long geeft aan dat bedrijven het niet makkelijk hebben gezien de verhogende maatregelen die door de regering zijn ingevoerd. Dat geldt ook voor Sheng Long. “Echter hebben we beloofd om elk jaar een donatie te doen aan kindertehuizen, tehuizen voor mensen met een beperking en bejaarden tehuizen en wij gaan ons daaraan houden”, aldus de manager. Deze schenkingen bestaan uit basisgoederen waaronder enkele producten van het bedrijf zelf zoals toiletpapier, servetten en kinder- en volwassen wegwerpluiers. Er zijn ook voedsel items in het pakket waaronder 10 liter spijsolie, 21 kg rijst, suiker, een doos kip, kerstbrood en meer.
De Sheng Long Company kiest elk jaar voor bejaardentehuizen, kindertehuizen en tehuizen met mensen en of kinderen met een beperking omdat deze groep veel hulp nodig heeft en vaak genoeg een vergeten groep is. De tehuizen die aanwezig waren zijn Huize Albertine, Het Parelhuis, het Jeugd opvanghuis Heilig Hart van Jezus, Singba, de Mythylschool, Stichting Unu Pikin, Stichting Prasoro , Libi Makandra, Commewijne verpleeghuis Evie, Blauwe nest, de Hubertstichting , Stichting In de Ruimte, Stichting Wiesje, stichting Jostatoe en Ms. Radhakishun.
De schenkingen van Sheng Long Company vormen een onderdeel van het jaarlijkse liefdadigheidsprogramma van een in Suriname voorkomend bedrijf die de verantwoordelijkheid op zich heeft genomen om de minder bedeelden binnen de gemeenschap een handje te helpen. Volgend jaar gaat de Sheng Long Company in januari haar nieuw product aan de man brengen. Dit product is de pull up wegwerpluier voor kinderen.

error: Kopiëren mag niet!