Defensieminister: “Alle clubs kunnen gebruik maken van legerbussen”

Het ministerie van Defensie heeft geen geld, maar wel beperkte middelen. Met deze middelen helpen we ook de gemeenschap waar we dat kunnen. Dit zei Defensieminister Ronnie Benschop gisteren in De Nationale Assemblee (DNA) tijdens de begrotingsbehandelingen. Aanleiding was een vraag van Abop-lid Marinus Bee, hoe men in aanmerking kan komen als voetbalclub om vervoerd te worden met de legerbussen. Ploegen van vooral de verre districten kunnen met moeite het hoofd boven water houden om de transportkosten op tafel te leggen. Volgens Bee maakt Robinhood gebruik van de legerbussen naast de thuisploeg SNL. Benschop zei dat een ieder een aanvraag kan doen voor hulp met de bussen. ‘We zullen na beoordeling bepalen wie in aanmerking komt voor ondersteuning.’

error: Kopiëren mag niet!