Bestuurder rijdt vangrail aan en mast omver

Een autobestuurder is in de nacht van woensdag op donderdag 17 december betrokken geweest bij een verkeersongeval aan de Martin Luther Kingweg ter hoogte van de Toekomstweg. Het vermoeden bestaat dat de automobilist met een hoge snelheid heeft gereden, waardoor hij de controle over de besturing is verloren en tegen de vangrail is aangekomen en vervolgens een EBS-mast omver heeft gereden. De brandweer van Toekomstweg is erbij gehaald om de bestuurder uit zijn benarde situatie te bevrijden. De autobestuurder was bewusteloos en werd per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp. Het is vooralsnog niet bekend of de betrokken bestuurder onder invloed van alcohol verkeerde. Volgens de politie is de bestuurder wel in het bezit van een geldig rijbewijs. De politie van Livorno ontving om 01.30 uur de melding van dit ongeval. De bestuurder was alleen in de wagen ten tijde van het incident.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!