Winnaars Owru Yari Awards 2015

Owru Yari Awards uitgereiktTijdens de derde editie van de Owru Yari Award Show afgelopen dinsdag in TBL Cinemas, zijn zeven winnaars uitgekozen. De opkomst was heel goed en men zat vol enthousiasme te wachten op wie allemaal in de prijzen zouden vallen. De award voor Best Radio Personality is gegaan naar Sidney Grunberg. De Best Commercial Award was voor Diamond Blue, gemaakt door Stas International. Monique Pool nam de award voor Best News Moment in ontvangst. Zij is in de top 10 van CNN Heroes. De Lifetime Achievement Award ging naar Frank Cameron, terwijl Henk van Vliet werd uitgeroepen tot Best TV-personality. Copix en Dresscode kregen de award voor de beste Owru Yari Movie. De Peoples Choice Award ging naar Gilbert Jacott. (foto: Kevin Ngadimin)

error: Kopiëren mag niet!