Upkar met minimaal verschil langs Jai Kisan

De competitie van de Nickerie Voetbal Bond werd het afgelopen weekeinde voortgezet. Upkar boekte in de eerste klasse een 1-0 overwinning op Jai Kishan. Lorenzo Groenefelt kroonde zich tot held van de wedstrijd door het enige doelpunt van zijn ploeg voor zijn rekening te nemen. In de andere ontmoeting in de eerste klasse nam de ploeg van Jai Hanoeman het op tegen de ploeg van P. S.V. Jai Hanoeman won deze ontmoeting na een ruststand van 2-0 met 4-2 van P.S.V. De doelpuntenmakers aan de zijde van Jai Hanoeman (2x)waren: Hansraj Jagmohansingh, LakhaI Teroen en Soehlal Previen. Lorenzo Da La Fuente en Nithesh Ramratan scoorden aan de andere kant voor P.S.V.
In de tweede klasse nam Jai Hind het op tegen Atlantic. Jai Hind won hier met 1-0. Voor Jai Hind scoorde Leandro Moekamat hier het enig doelpunt. In de andere tweede klasse ontmoeting tussen de ploegen van De Rest en Zeedijk, kwam er geen winnaar uit de bus. Deze wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijke stand. Rahoel Kasanpawiro scoorde voor De Rest, terwijl Cherman Ronomoelja heel laat in de ontmoeting voor zijn ploeg scoorde. Deze competitie wordt hedenmiddag voortgezet.
Dinsdag 15 december 2015
18.00u Cruzeiro –Pechan (2e kl)
20.00u Eleven Stars – Paradise (2e kl)
Woensdag 16 december 2015
18.00u Garuda – Southline
20.00u Jai Kisan – Sidoredjo

error: Kopiëren mag niet!