FC Internacional 2 neemt voorsprong in finale Eersteklasse

FC Internacional heeft de eerste wedstrijd in de finaleronde in de eersteklasse in haar voordeel weten te beslissen. Zij was in de game 1 die afgezopen zondag gespeeld is met 5-3 te sterk voor de ploeg van Rising Stars. Nazario Doesburg was met zijn drie doelpunten de grote uitblinker aan de zijde van Rising Stars, maar hij kon zijn ploeg ondanks deze doelpunten niet aan de zege helpen. Fc Internacional neemt zodoende een 1-0 voorsprong in de serie.
In de finale van de veteranen klasse heeft de ploeg van Club Noord de serie stand gelijk getrokken. Nadat de game 1 in het voordeel van Styx MN Car Center was geëindigd, was het nu Club Noord die de wedstrijd met 2-0 won. Door deze uitslag is het de dus de game 3 die zal bepalen wie uiteindelijk de kampioen wordt in de veteranen klasse.
In de promotie/degradatie serie boekte Zwaluw 96’ in de eerste wedstrijd een zwaarbevochten 7-6 overwinning op Lengte Boys. Clarence Warner van Zwaluw scoorde hier drie keer. In de tweede klasse kroonde Exces twee tot kampioen. Zij won ook de tweede wedstrijd in de finale van de ploeg van FC United. Exces 2 speelt het komend seizoen dus in de eerste klasse.

error: Kopiëren mag niet!