Man voor verkoop van drugs aangehouden

Het Regio Bijstandsteam Paramaribo heeft op dinsdag 8 december tijdens surveillance de 29-jarige Piagra P. in de kraag gevat. Piagra bevond zich op de hoek van de Hoge- en de Hofstraat, alwaar hij op heterdaad betrapt werd tijdens het verhandelen van drugs. De man werd aangehouden door de politie. Tijdens het onderzoek hebben de politiemannen 9.6 gram hasj en 0.4 gram marihuana in beslag genomen. Ook een weegschaal, 2 scharen en 87 zakjes, waarin drugs worden verpakt, zijn op hem aangetroffen en in beslag genomen. Aan de politie verklaarde Paigra dat hij de drug bij zich had voor eigen gebruik. Hij is met de in beslag genomen drugs en andere spullen overgedragen aan de politie van bureau Nieuwe Haven. De verdachte is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Piagra heeft intussen bij de voorgeleiding 30 dagen verlenging gehad van de rechter-commissaris.

error: Kopiëren mag niet!