Deva Boys verliest Voorwaarts niet uit vizier

6 Deva BoysIn de SVB Eersteklasse maken op dit moment de ploegen van SV Voorwaarts en Deva Boys de dienst uit. Na 5 gespeelde partijen hebben beide ploegen een 100% score: 15 punten. Zaterdag won Voorwaarts in Brokopondo haar uitwedstrijd met 3-1 van ACoconut door goals van Moreno Asomang (2x) en Urbian Rozenblad. Nawalka Tooy scoorde voor ACoconut. Deva Boys moest zondag ook ver afreizen, helemaal naar Albina, om het op te nemen tegen Papatam. Nog nooit eerder had Deva Boys in Marowijne een wedstrijd gewonnen. Dit keer verliep het anders. Na een 2 – 0 ruststand, won Deva Boys uiteindelijk met 3 – 2.
Deva Boys nam al na 8 minuten spelen een voorsprong via Mugaphio Milano (0-1). Aimard Moese maakte er 0-2 van na een half uur spelen. Na 10 minuten spelen in de tweede helft stond er 0-3 op het scorebord voor de gasten uit Meerzorg. Papatam maakte Deva Boys wel nerveus in blessuretijd. Eerst bracht Jimmy Apatou de stand op 1-3 en twee minuten verder in blessuretijd werd het zelfs 2-3 door Cleton Asenko. Echter, niet lang hierna floot arbiter Sandvliet voor het einde van deze wedstrijd.

error: Kopiëren mag niet!