Senioren echtpaar Ashruf overvallen in woning

Terwijl het echtpaar Ashruf bezig was in de keuken stormden donderdagmorgen twee criminelen het huis aan de Heveastraat binnen. Onder bedreiging van messen hebben de rovers het echtpaar beroofd van hun sieraden. Volgens verklaring van de aangevers waren de daders gemaskerd. Zij hadden elk hun gezicht bedekt met een zakdoek en zij hadden elk ook een muts op. De 76-jarige mevrouw Rabia Ashruf werd door een van de rovers tegen de grond gedrukt. Ze kreeg ook nog een slag aan haar linkeroog. Als gevolg daarvan heeft zij een zwelling opgelopen. Ten tijde van de overval had het slachtoffer Rabia Ashruf een halsketting van geel metaal aan. De rovers hebben de 82-jarige heer des huizes ongedeerd gelaten. De vrouw klaagde van pijn over haar hele lichaam. Zij werd per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp. De buit betreft een halsketting en nog andere waardevolle goederen. Toen de politie ter plaatse aankwam, waren de criminelen reeds vertrokken.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!