Politie zoekt Ronald Hooghart

Deze week heeft de politie van Lelydorp een formele aangifte opgenomen tegen de voorzitter van de Centrale van Landsdienaren Organisaties (CLO) tevens parlementariër, Ronald Hooghart. Deze politicus wordt verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan de vernieling van een monumentaal gebouw te Lelydorp. Het gebouw behoort toe aan de Staat. De aangifte werd door een BO-ambtenaar gedaan. Hooghart heeft zonder toestemming het monumentaal gebouw afgebroken en het gesloopte materiaal meegenomen.
Dinsdag werd officieel een aangifte tegen de politicus gedaan. Deze gebouwen zijn beschermd. Toen de buren hem hiervoor aanspraken, gaf Hooghart de mensen te kennen dat hij “Ronald Hooghart” is en dat hij alles mag. Hij heeft een oproep van de politie gehad met betrekking tot deze aangifte, echter heeft de CLO-voorzitter nog geen gevolg gegeven hieraan. Hooghart wordt momenteel opgespoord door de politie van recherche Regio Midden Suriname.
Dagblad Suriname probeerde de persoon in kwestie te bereiken, echter was hij niet bereikbaar.

error: Kopiëren mag niet!