Coca Cola Christmas Caravan denkt ook dit jaar aan anderen

Coca Cola viert ook dit jaar Kerst weer groots en samen met de gemeenschap. Vanaf vandaag start de Coca-Cola Christmas Caravan, die inmiddels bekend staat om de gezelligheid en spontaniteit. Van 11 tot en met 16 december zal de Christmas Caravan met verlichte Coca-Cola trucks in de avonduren rondrijden door verschillende wijken van
Suriname. Op vrijdag 18 en zaterdag 19 december 2015 maakt de Coca-Cola Christmas Caravan dan haar Happiness Stops. Bij deze Happiness Stops kan het publiek onder andere een foto met de Kerstman maken of een leuke prijs winnen met een draai aan het Wheel of Happiness. Daarnaast zullen er ook live optredens plaatsvinden. De volledige opbrengst van de Coca-Cola Christmas Caravan wordt gedoneerd aan Stichting Gehandicapten Suriname (Stigesu). Gedurende het hele jaar kunnen verschillende sociale instellingen rekenen op ondersteuning van Fernandes Bottling, toch blijft de maand december bij uitstek geschikt om een groter deel van de samenleving hierbij te betrekken. In het kader van de internationale Vrijwilligersdag heeft een groep medewerkers van Fernandes Bottling afgelopen weekend het kinderhuis Efran voorzien van een nieuwe laag verf, terwijl een andere groep de schutting van kinderhuis Mariahoeve in Lelydorp onder handen nam. Nu vraagt het bedrijf om ondersteuning van haar consumenten om een donatie te kunnen doen aan Stigesu. De stichting heeft te kampen met veelvuldige inbraken en pogingen daartoe, omdat de schutting van het tehuis niet meer voldoet. Met de opbrengsten van de Christmas Caravan van dit jaar kan de gemeenschap gezamenlijk ervoor zorgen dat de bewoners van het tehuis veilig het nieuwe jaar in kunnen gaan. Voor elke foto met de Kerstman en deelname aan de andere spellen wordt een bijdrage van SRD 3,-gevraagd. Al het geld dat wordt ingezameld zal ten goede komen aan Stigesu.De activiteiten bij de Happiness Stops vinden plaats tussen 18:00u en 21:00u, op vrijdag 18
december op het parkeerterrein van TBL Cinemas en op zaterdag 19 december bij Choi’s Supermarkt in Paramaribo Noord.

error: Kopiëren mag niet!