Leger des Heils roept op tot registratie kerstpakketten

De registratie van de kerstpakketten start op maandag 14 december om 09:00 uur aan de Henck Arronstraat 126, het hoofdkantoor van het Leger des Heils Suriname en duurt tot 14:00 uur. In aanmerking komen seniorenburgers, mensen met een beperking en minder bedeelden van alle leeftijden. Degenen die zich willen opgeven, dienen mee te nemen een ID-kaart en als het om een gezin gaat een familieboek. De registratie in Nieuw Nickerie is op maandag 21 december om 09:00u in het kerkgebouw van het Leger des Heils aan de Landingstraat. Personen die wonen in Para, Saramacca, Coronie dienen zich aan te melden op hun districtscommissariaat. Alle anderen kunnen zich registreren in Paramaribo.
Distributie
De distributie van de kerstpakketten vindt als volgt plaats. In Paramaribo op 18 december om 09:00 uur in het kerkgebouw aan de Henck Arronstraat 126; in Nieuw Nickerie op 23 december om 09:00 uur in het kerkgebouw aan de Landingstraat; in Para op 21 december om 11:00 uur op het districtscommissariaatsgebouw; in Saramacca op 22 december om 09:00 uur op het districtscommissariaat; in Coronie op 22 december om 09:00 uur op het districtscommissariaat.
Het Leger des Heils wil de Surinaamse gemeenschap alvast bedanken voor hun ondersteuning. De kerstpottenactie 2015 duurt nog tot 24 december.

error: Kopiëren mag niet!