Dagblad Suriname heeft nooit stukken ontvangen van Juspol-medewerkers

Het hoofd van de financiële afdeling, B. Mankoe, en onderhoofd R. Sewradj van het ministerie van Justitie en Politie zijn gisteren per onmiddellijke ingang buiten functie gesteld. Volgens een artikel, gisteren verschenen op een ander medium, gebeurde dit op grond van twee missives, die op 9 december in Dagblad Suriname zijn gepubliceerd. Dit verbaast Dagblad Suriname ten zeerste, aangezien de krant nimmer enig document van deze functionarissen heeft ontvangen.
Uit het bericht blijkt dat het ministerie de locatie, alwaar de foto gemaakt is, zou hebben herkend. Dagblad Suriname verduidelijkt dat de krant de hand heeft kunnen leggen op deze documenten en in het kader van nieuwsgaring dit kenbaar heeft gemaakt. Het betreft een missive van de Raad van Ministers en is van toepassing op alle ministeries. In geen geval betreft het geheime informatie.

error: Kopiëren mag niet!