Gouddelver overleden in put

De politie van Brokopondo ontving dinsdagavond een melding betreffende een dode in een goudput te Sarakreek. Het blijkt dat vier mannen in het district Brokopondo bezig waren met goudwinningswerkzaamheden. Op een bepaald moment is een van hen, een Braziliaanse man, in de goudput gevallen. Als gevolg daarvan is het slachtoffer komen te overlijden. De kameraden hebben het lijk na afstemming met de politie, woensdagmiddag vervoerd naar het stuwmeer. Daarna heeft de politie overgenomen en de arts en andere instanties ingeschakeld. Een uitvaartbedrijf en een arts waren ter plekke aanwezig. Na vaststelling van de dood werd het ontzielde lichaam van de Braziliaan in beslag genomen ter obductie. De politie zal deze week het resultaat van de sectie ontvangen. Dagblad Suriname heeft de informatie van de politie dat de omgekomen Braziliaan niet over de nodige documenten beschikte. De politie kan daarom zijn identiteit en personalia niet achterhalen.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!