Stichting Highway bezorgt meer dan 600 kinderen leuke dag

Stichting 1
Stichting 2
Stichting 3Afgelopen zondag heeft Stichting Highway meer dan 600 kinderen een royale kinderdag laten beleven te Ramcharan’s Playground op Highway. Alle aanwezige kinderen tot 12 jaar mochten gratis meedoen aan alle activiteiten op deze dag. Van springkussens tot treintje rijden, spelletjes met de clowns, cadeautjes, popcorn, schaafijs, ijsje, sap, frisdrank, een warme maaltijd en ook nog een happy bag met 13 soorten snoep, snack en drank waren er op deze dag. Ook mochten ze zich laten schminken. Dj Ample heeft gezorgd voor de muzikale omlijsting. De dag werd afgesloten met de komst van de Sinterklaas met zijn Pieterbazen.
‘Ik vond het geweldig. Alles was gratis voor de kinderen. Mijn jongens hebben flink genoten. Ze wilden niet naar huis’, zegt Adjai. De Stichting Highway organiseerde dit evenement voor de 4de keer. Volgend jaar volgt de eerste lustrumviering.
Stichtingsvoorzitter Jitin Ramcharan zegt dat de animo voor deze activiteit steeds groter wordt. ‘Wij als organisatie spelen steeds in op de vraag naar dit evenement. De vorige keren hadden we ruim 500 kinderen op bezoek, dit keer hebben we de 600 gepasseerd. Ik ben blij dat alle kinderen tevreden waren; vooral de kinderen die het niet zo breed hebben’, zegt Ramcharan. Hij wil langs deze weg alle sponsors bedanken voor hun bijdrage voor het welslagen van dit feest. ‘Ik weet dat de economische situatie in dit land op dit moment niet is wat het wezen moet, maar de goedhartige bedrijven hebben hun medewerking toch verleend’, aldus Ramcharan.

error: Kopiëren mag niet!