Politie zoekt info moordenaars Sharon Cairo

CairoDe afdeling Kapitale Delicten van de politie vraagt hulp van de samenleving die kan leiden tot het achterhalen van de dader of daders van de moord op Sharon Cairo. Op donderdag 26 november werd het lijk van Sharon aangetroffen in een goot aan de Vredeslustweg. De familie van Sharon had eerder op de dag aangifte gedaan van vermissing. Sharon is op 25 november van huis vertrokken om naar het stadscentrum te gaan en is niet meer teruggekeerd naar huis. Het levenloze lichaam van Sharon was gedeeltelijk naakt. De politie vraagt een ieder die Sharon mogelijk op woensdag 25 november voor het laatst tussen 21.00u en 23.00 uur heeft gezien of zij die informatie hebben contact op te nemen op de telefoonnummers: 403645 /403252/ 402355 of de tiplijn 179.

error: Kopiëren mag niet!