Senioren echtpaar gekneveld achtergelaten

Vier criminelen hebben dinsdagochtend een echtpaar in hun woning aan de Sir Winston Churchillweg te Ornamibo in diepe rust overvallen. Volgens verklaring van het echtpaar is men zij rond 02.30 uur verrast door vier gemaskerde en gewapende rovers. De overvallers waren via het keukenraam het huis binnengedrongen. De daders hadden de spijlen van het traliewerk verwijderd en zich via de ontstane opening toegang tot de woning verschaft. Merkwaardig in deze is dat toen de daders bezig waren hun snode daad te plegen, de honden van de benadeelde op geen enkel moment hebben geblaft. Volgens het echtpaar, dat tijdelijk in Suriname logeert, hebben twee van de gewapende rovers gesproken. Twee hebben geen woord gerept. De slachtoffers werden niet bespaard. Zij werden onder bedreiging van een vuistvuurwapen en een pijpentang gekneveld. De buit betreft vier mobiele toestellen, een vliegticket naar Nederland en nog andere goederen. Het echtpaar dat gekneveld werd achtergelaten, heeft zich zelf bevrijd. Rond 03.25 uur kreeg de politie de melding over deze beroving. Het echtpaar heeft geen letsels opgelopen. Het is vooralsnog niet bekend hoe de daders de plaats hebben verlaten. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!