Hofwijks lid van DOE

1hofwijk
1Hofwijks lid van DOE.1Curtis Hofwijks, de trekker van de groep ‘We Zijn Moe’, kreeg verwijten dat hij hoort tot één der oppositionele politieke partijen. Bij de spontane oproep van de Surinaamse Partij van de Arbeid werd zelfs gezegd dat de man tot de SPA behoorde. Guno Castleen, die als voorzitter van de partij de groep zaterdag bezocht, gaf aan Hofwijks niet te kennen. Dezelfde dag nog plaatste Hofwijks een foto van zijn lidmaatschapskaart van de politieke partij Democratie en Ontwikkeling in Eenheid op social media en zei het volgende. “Voor zij die vinden dat ik een spion ben van de SPA…. Ik heb ‘slecht nieuws’ voor jullie. Ik zit niet hier als contribuerend lid van DOE. Ik zit hier als Surinamer met liefde voor land en volk. Waarom DOE? Omdat zij Pro Suriname propageerden. Soso lobi’, aldus Hofwijks.
Kavish Ganesh

error: Kopiëren mag niet!