Bhaggan herkozen tot voorzitter Asra

Anoepkumar Bhaggan herkozen tot voorzitter ASRA.1Op vrijdag 27 november is het bestuur van de Associatie van Surinaamse Reisagenten (Asra) herkozen voor een nieuwe zittingsperiode tot 28 november 2017. Het dagelijks bestuur werd bij acclamatie herkozen en aangevuld met een ondervoorzitter en een commissaris. Anoepkumar Bhaggan zal zijn functie als voorzitter van de associatie opnieuw vervullen. De overige leden bestaan uit de penningmeester Gail Chiu Hung, secretaris Riaz Mohamed Joessoef, ondervoorzitter Just de Miranda en de algemeen commissaris Geeta Achaibersing. Het bestuur is op de algemene ledenvergadering (alv) gekozen. Het bestuur zit voor een termijn van twee jaar aan. Bhaggan die twee jaar terug de huidige functie al had vervuld, heeft tijdens deze periode de nadruk gelegd op de transparantie binnen de associatie. De Asra-voorzitter zal het werk voortzetten om de belangen van de leden te behartigen en rekent op dezelfde ondersteuning die aan het vorige bestuur werd verleend.

error: Kopiëren mag niet!