Gestolen voertuig loopt leeg

D.B. (48) is op zaterdag 28 november door de politie van Munder aangehouden. Via de Centrale Meldkamer kreeg de politie melding dat een voertuig van een man was weggenomen in het ressort. De politie reageerde op de melding en deed het adres aan. Ter plaatse verklaarde een getuige dat D. B. kort te voren het slot van de woning had gebroken en naar binnen was gegaan. Hij nam de sleutel van een auto en SRD 50.
Toen hij merkte dat de getuige hem had gezien, dreigde hij haar te zullen doden. Hij deed de uitlating dat hij de auto in brand zou steken en verliet het adres in het voertuig. Onderweg liep de tank van de auto leeg en liet D. B. de auto langs de weg staan en vervolgde te voet zijn weg verder. De politie kon D. B. aanhouden en hij is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!