Directeur Ashiana stapt op

Directeur Huize Ashiana doet stap terug terwille van rust binnen bejaarden tehuis en in de samenleving
Judith Valpoort- Vrede, waarnemend directeur van het Bejaarden tehuis Ashiana, heeft vandaag ontslag aangevraagd bij de Minister van Sociale Zaken en Volkshuisvesting.
De rede hiertoe is de commotie die ontstaan is vanwege de aanschaf van een dienstvoertuig. Valpoort-Vrede, werd op 15 oktober 2015 benoemd tot waarnemend directeur van het bejaarden tehuis. De afgelopen periode heeft Valpoort zich ingezet om het bejaarden tehuis een nieuwe facelift te geven. Valpoort – Vrede, hoopt met deze stap de rust terug te brengen binnen de bejaarden instelling en de samenleving. Het beleid vanuit het ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting is gericht op het geven van goede zorg aan de senioren burgers. Om hieraan invulling te kunnen geven wordt thans gewerkt aan een strategisch plan voor het bejaarden tehuis. De minister van Sociale Zaken en Volkshuisvesting heeft publiekelijk vaker aangegeven dat bejaardenzorg haar prioriteit geniet.
De ontslagaanvraag van Valpoort- Vrede is door minister Joan Dogojo aanvaard. De heer Ose Jabini, directeur van de Ester Stichting,is belast met de waarneming bij Ashiana.
Afdeling voorlichting Sociale Zaken en Volkshuisvesting

error: Kopiëren mag niet!