Autobestuurder verliestcontrole over voertuig; 56e verkeersdode genoteerd

De 57-jarige Shankatalie Panchoe is op zondag 6 december na een verkeersongeval op de kruising van de Doekhieweg en de Van Dijkstraat komen te overlijden.
De politie van Nieuw Nickerie kreeg de melding dat een bestuurder met zijn personenauto in het kanaal terecht was gekomen op voormelde kruispunt. Bij aankomst ter plekke had de bestuurder het leven reeds gelaten. De materiële schade aan het voertuig was dusdanig dat het lijk van Shankataliemet behulp van de brandweer uit het voertuig moest worden gehaald.
Uit het voorlopige onderzoek is gebleken dat de autobestuurder reed over de Doekhieweg vanuit de richting van de Suikerrietweg en ging naar de richting van de Parabiersinghweg. Bij nadering van de kruisende weg en wel de Van Dijkstraat moet hij vermoedelijk de controle over de besturing van zijn voertuig hebben verloren. Shankataliebelandde ten gevolge hiervan in het kanaal dat langs de weg loopt, met het voor hem noodlottige gevolg.
Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. Het ontzielde lichaam van Shankatalie is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.
Met het overlijden van Shankatalie staat de verkeersbarometer op 56.

error: Kopiëren mag niet!