12-jarige beschuldigt buurman van verkrachting

De politie van Meerzorg ontving vrijdag in de vooravond een melding betreffende een verkrachtingsgeval. Ter plekke aangekomen, trof de politie een 12-jarig meisje aan dat verklaarde dat zij door haar buurman is verkracht. Uit de verklaring van de minderjarige blijkt dat zij in de nacht van donderdag op vrijdag 4 december in de woonkamer lag te slapen. Haar oom sliep ten tijde van het geval op het balkon en de deur stond open. Tijdens de verkrachting zou het meisje hebben gegild. Haar moeder die in de slaapkamer was, ging af op het gegil en zag haar buurman, een zekere Clyde, uit haar woning wegrennen. Hij is via de voordeur het huis binnengedrongen. De politie is bezig met het onderzoek. Het slachtoffer is voor een visum verwezen naar een gynaecoloog voor onderzoek.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!