Dagblad Suriname bedreigd opgeblazen te worden

Dit bericht op de voorpagina van Dagblad Suriname van zaterdag 28 november 2015 was de aanleiding van de bedreiging
Dit bericht op de voorpagina van Dagblad Suriname van zaterdag 28 november 2015 was de aanleiding van de bedreiging
Het ochtendblad Dagblad Suriname is bedreigd geworden. Via haar hotline Whatsapp-nummer kreeg de krant de bedreiging binnen. Het dreigement hield in dat Dagblad Suriname opgeblazen zal worden. ‘Wacht maar, jullie gaan massaal vluchten. Nog even.’ Samen met de dreigementen kwam er ook een foto van de voorpagina van Dagblad Suriname van zaterdag 28 november 2015. Op deze pagina onder de kop “Protesten nemen toe” staat een protestbord tegen de regering Bouterse-Adhin. De bedreiging ging even ook op de racistische toer. “Gelul met jullie koelies. Mpp.”
De leiding van Dagblad Suriname neemt deze bedreiging heel serieus en heeft intussen aangifte gedaan bij de politie. Het nummer van de persoon die de bedreiging heeft gestuurd, is ook te zien op de app. De politie van Nieuwe Haven is bezig met het onderzoek.

error: Kopiëren mag niet!