Vier medewerkers van bekende handelszaak aangehouden

De politie van Uitvlugt heeft na een gedegen onderzoek vier personen, allen medewerkers van een bekende handelszaak, in het ressort aangehouden. De groep bestaat uit twee dames en twee heren. Zij hebben zich schuldig gemaakt aan verduistering van meer dan SRD 10.000. Uit het onderzoek blijkt dat de directie erachter is gekomen dat deze medewerkers allerhande goederen tegen een hogere prijs dan was vastgesteld ten verkoop aanboden. Dit gebeurde al enige tijd. Deze strafbare handelingen van de verdachten werden deze week ontdekt. De medewerkers werden hierover aangesproken. Uiteindelijk schakelde de directie de politie in om de zaak verder af te handelen. In het belang van het verdere onderzoek zijn de stelende medewerkers in verzekering gesteld. Bij navraag bleek dat de verdachten het verschil onderling hebben verdeeld en ten eigen bate hebben aangewend. Het viertal blijft gedurende het politionele onderzoek in arrest.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!