SRD 10.000 en Euro 5000 weggemaakt bij inbraak

Twee criminelen hebben woensdagmorgen een woning aan de Welgedacht C-weg tot hun doelwit gemaakt. De benadeelde geeft desgevraagd aan Dagblad Suriname te kennen dat hij in de morgen van huis vertrok om naar het werk te gaan. Omstreeks 09.45 uur alarmeerde zijn collega hem dat hij twee mannen uit zijn woning zag rennen. Beide daders zijn door een derde man in een groene wagen opgehaald. De collega van benadeelde zette een achtervolging in, maar de dieven waren hem te snel af. Hij heeft toen de aangever opgehaald aan het werk. ‘Ik werkte op die bewuste dag op Welgedacht C. Thuis aangekomen, zag ik dat het traliewerk, waaraan drie sloten zaten, was stukgeslagen. Via die ontstane opening verschaften de daders zich toegang tot mijn woning. Uit de slaapkamer werd een geldbedrag van SRD 10.000 en Euro 5.000 meegenomen. Behalve geld zijn er ook waardevolle sieraden buitgemaakt.’ De politie van De Nieuwe Grond heeft de aangifte ter zake opgenomen. De daders zijn vooralsnog niet aangehouden. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!