Grootse kinderdagviering op Highway

1 Grootse kinderdagviering op Highway 2
POSTER KINDEROp zondag 6 december 2015 zal de Stichting Highway een groots kinderdagfeest organiseren. Dit zal plaatsvinden te Ramcharan’s Playground, op de hoek van de Dageraadweg en Lachmisingweg te Highway. Volgens de voorzitter van de organisatie, Jitin Ramcharan, ligt het in de bedoeling om de kinderen heel royaal te behandelen op deze dag. ‘Wij hebben er alles aan gedaan om de kinderen een leuke dag te bezorgen. Dit alles dankzij de bijdrage van de sponsors. Zonder hun konden we dit niet organiseren’, zegt hij. Ramcharan nodigt alle kinderen tot 12 jaar, van vooral Highway en omgeving, uit om mee te doen aan de activiteiten. Deelname is geheel gratis.
Op deze dag zullen de kinderen verwend worden met verschillende soorten snacks, snoep, ijsjes, sap, frisdrank, popcorn, suikerspin, schaafijs en ook nog een warme maaltijd. Verder zijn er kolossale springkussens, waaronder de immens grote Titanic. Ook een treintje is erbij voor de ritten. Daarnaast zullen de kinderen ook geschminkt worden. De clowns van Don ontbreken er natuurlijk niet om het geheel op te vrolijken en spelletjes te doen met de kinderen, terwijl de muzikale begeleiding en geluid gedaan zullen worden door dj Ample. De damvereniging Jofewa zal demonstraties verzorgen en wedstrijden organiseren. Als topje van de ijsberg komt Sinterklaas aan met zijn Pieten. Er zal gelegenheid zijn tot het maken van foto’s met de Sint.
Ramcharan vertelt verder dat zijn organisatie in 2011 begon met het organiseren van kinderdagen, steeds in de eerste week van december. ‘We hebben het in 2011, 2012 en in 2013 gedaan. De animo en organisatie werden steeds groter. In 2014 hadden we door een aantal overmachtsituaties geen feest kunnen houden. De telefoontjes en ‘klachten’ die we van de ouders kregen na de afgelasting, toonden aan dat dit evenement niet meer weg te denken is’, aldus Ramcharan. De kinderdagviering zal om 14.00 uur van start gaan en duurt tot 18.00 uur.

error: Kopiëren mag niet!